Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Siapa Pengkhianat Dan Siapa Lacurkan UMNO?

Allah swt angkat maruah UMNO bila kerajaan PH tumbang dengan sendirinya walaupun PRU14 kalah. Zahid khianat dan tumbangkan kerajaan yang di ...


Allah swt angkat maruah UMNO bila kerajaan PH tumbang dengan sendirinya walaupun PRU14 kalah.

Zahid khianat dan tumbangkan kerajaan yang di dalamnya UMNO dengan 11 menteri yang menguntungkan UMNO tetapi tidak menguntungkan diri beliau.

Zahid sekali lagi khianati dan huru-harakan kerajaan yang dipimpin sendiri oleh pemimpin UMNO dan di dalamnya ada 11 menteri dan puluhan kementerian strategi untuk umno bertapak dan bagi manfaat kepada seluruh pimpinan UMNO bahagian tetapi kerana tiada manfaat kepada beliau maka Zahid guna pelbagai desakan bubar parlimen dan mahu pilihanraya awal kononnya boleh menang besar dgn ‘Go Solo’.

Zahid khianati lagi keputusan rakyat yang tidak mahu BN memerintah dengan melacurkan UMNO  demi sebuah perancangan awal untuk jadikan PH sebuah kerajaan. PH dapat memerintah bukan kerana mereka menang PRU15. PH boleh jadi kerajaan bukan kerana mereka menang majoriti dalam pru15 tetapi kerana perancangan zahid mahukan PH menjadi kerajaan dan lacurkan maruah UMNO sebagai sebuah parti untuk kepentingan diri dan selamatkan kes mahkamah peribadi beliau.

Zahid khianati sokongan pengundi BN dengan melacur parti kepada PH. Apa yang parti dapat? Apakah Zahid berpuas hati dengan mendapat 4 menteri dari BN yang mana sebelum ini berbelas kementerian yang strategik? Apakah Zahid berpuas hati dari Perdana Menteri milik UMNO dan kini pemimpin PH?

Siapa pengkhianat UMNO/BN sekarang ni? Presiden paling jahat dalam sejarah UMNO bila maruah dan kekuatan parti dilacurkan hanya kerana peribadi beliau yg miliki puluhan kes mahkamah. Apakah ketua- ketua bahagian UMNO bangga memiliki presiden yg rasuah?

No comments

Ads Place