Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

PECAT ANNUAR MUSA HANYA KERJA TERTANGGUH PRESIDEN UMNO

Apa yang dilakukan Presiden UMNO Zahid Hamidi sebelum PRU15 ialah pastikan Annuar Musa tidak dicalonkan sebagai calon parlimen Ketereh denga...


Apa yang dilakukan Presiden UMNO Zahid Hamidi sebelum PRU15 ialah pastikan Annuar Musa tidak dicalonkan sebagai calon parlimen Ketereh dengan harapan Annuar akan mengumumkan keluar UMNO dan tidak lagi memegang jawatan Ketua UMNO Bahagian Ketereh.

Apa yang berlaku sebaliknya bila Annuar Musa kekal tenang dan menerima kerja jahat Zahid itu sebagai satu keputusan yang beliau terima dan terus berkempen membantu calon BN di Ketereh.

Sebagai Ketua Bahagian UMNO beliau mempunyai hak untuk bercakap soal parti dan Presiden mengikut pandangan beliau. Rupanya Zahid masih tak puas hati bila dikritik oleh Ketua Bahagian. Rasa tergugat dan jauh dari tenang walau perancangan memastikan BN tidak menang lebih 40 kerusi telah berjaya dilaksanakan sepertimana tuntutan dan syarat yg telah Anwar Ibrahim berikan untuk memastikan perjanjian "Cikgu dan Anak Murid" boleh dilaksanakan.

Keputusan mesyuarat MT smlm hanya sekadar satu tindakan tertangguh yang perlu dilakukan kerana gagal memaksa Annuar Musa meninggalkan UMNO. Jelas sekali UMNO hari ini merupakan sebuah parti yang tidak lagi meraikan perbedaan pendapat. Tiada lagi kebebasan ahli menegur parti dan kepimpinan. Era DIKTATOR kembali dalam UMNO dan ianya dilakukan oleh seorang Presiden yang berdepan puluhan kes mahkamah yang dipertahankan oleh sebilangan besar Ketua Bahagian UMNO yg hanya memikirkan soal untuk bertanding dalam pru depan.Naif.

Apa halatuju UMNO. Kenapa Presiden terlalu bacul untuk memecat 10 ahli parlimen UMNO yang seawalnya memberikan sokongan kepada PN. Kenapa takut mahu pecat mereka ini. Hanya berani pecat Annuar Musa yang bukan ahli parlimen? Penakut dan bacul Jawa sorang ni.

Bertuahlah ahli2 parlimen kerana presiden takkan ada telor untuk ambik tindakan atau pecat anda semua. Kalau berani pecat ramai2 lah wahai Diktator Zahid Komidi.

Lagi bacul dan takde telor bila dah ada gerakan dari macai2 dan pengampu presiden untuk membuat usul Jawatan Presiden takkan dipertandingkan. Lagi teruk usul meminda perlembagaan parti agar Jawatan tersebut tidak akan dipertandingkan sampai Zahid mampus..UMNO akan terkubur jika ini berlaku.

Syabas ahli2 UMNO yang terus berdiam melihat kedajalan yang sedang berlaku dalam UMNO. Adakah UMNO ini milik individu? Tahniah pengundi BN/UMNO kerana anda mendapat bonus dengan pangkah BN maka Anwar sebagai hadiah dan DAP sebagai bonus tahun ni utk anda semua.

Fikirkanlah wahai ahli yang rasional. Berdiamlah jika anda juga turut mahu menjadi bacul dan dayus.

No comments

Ads Place