Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Pengundi Jangan Terperangkap Dengan Propaganda “Zahid Jadi PM Selepas PRU15”, BN Sepakat Ismail Sabri Sebagai PM Selepas PRU15

Musuh politik UMNO BN sudah mati akal dan hilang arah bagaimana ingin menyerang UMNO BN pada pilihanraya umum ke-15 ini. Isu yang ada pada m...


Musuh politik UMNO BN sudah mati akal dan hilang arah bagaimana ingin menyerang UMNO BN pada pilihanraya umum ke-15 ini.

Isu yang ada pada mereka sekarang adalah melaga-lagakan kepimpinan UMNO BN dan juga mengenengahkan isu pemimpin UMNO terutama Presiden UMNO yang sedang menghadapi perbicaraan di mahkamah berkait dengan kes rasuah.

Musuh politik UMNO BN dengan sengaja melontarkan fitnah bagi menakutkan rakyat dengan naratif bahawa Zahid Hamidi bakal menjadi Perdana Menteri sekiranya Barisan Nasional memenangi pilihanraya ke-15.

Hakikatnya, Zahid sendiri yang menegaskan bahawa Barisan Nasional hanya mengemukan satu nama sahaja sebagai calon Perdana Menteri sekira BN menang iaitu Dato Seri Ismail Sabri.

Malah lebih daripada 156 bahagian UMNO di seluruh negara melalui mesyuarat agong tahunan terbaru telah mengusulkan agar Ismail Sabri sebagai satu-satunya calon Perdana Menteri dari Barisan Nasional. Parti-parti komponan di dalam BN juga turut menyokong penuh agar Ismail Sabri adalah Perdana Menteri ke-10 Malaysia.

Ismail Sabri telah membuktikan di sepanjang beliau menjadi Perdana Menteri, beliau berjaya menstabilkan politik negara. Bahkan Ismail Sabri telah diuji dan berjaya meletakkan ekonomi rakyat dan negara di tempat yang lebih baik selepas dunia dilanda virus covid19.

Rakyat tidak perlu bimbang, janji UMNO BN adalah janji pasti. Lihatlah bukti.

No comments

Ads Place