Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

‘Poster Boy’ BN: Zahid Tidak Jujur Kepada Ahli

Umpama ‘melepaskan batok di tangga’, itulah keadaan sebenar ‘Poster Boy’ BN ketika menghadapi pilihanraya umum ke-15. Bagaikan diikat kaki d...


Umpama ‘melepaskan batok di tangga’, itulah keadaan sebenar ‘Poster Boy’ BN ketika menghadapi pilihanraya umum ke-15.

Bagaikan diikat kaki dan tangan dan dipaksa berlawan di gelanggang yang musuhnya bebas tanpa sebarang halangan. Tidak diberikan keadilan dan peluang yang sewajar dan sepatutnya sebagai seorang ‘Poster Boy’ yang menjadi satu-satunya calon BN sebagai Perdana Menteri.

Tidak diberikan peluang memilih calon BN sedangkan itulah barisan yang bakal menganggotai barisan kabinet. Tidak diletakkan di dalam kumpulan perancang utama strategi parti, jauh sekali dilantik sebagai Pengarah Pilihanraya dan terpaksa menyediakan bahan kempen sendiri dengan dana sendiri, tidak seperti sebelumnya.

Paling tidak masuk akal, ‘Poster Boy’ dibebankan dengan arahan supaya mencari dana untuk BN dan tidak perlu tahu kemana dibelanjakan.

Zahid perlu membuat penjelasan berhubung perkara yang memalukan ini seolah dengan sengaja inginkan UMNO BN kalah di PRU15 supaya hasrat berada di bawah telunjuk Anwar tercapai?

No comments

Ads Place