Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

‘Kuda Trojan’ Menguasai UMNO?

Apa sudah jadi dengan UMNO BN?  Kumpulan Kuda Trojan dilihat sudah berjaya menguasai parti. Presiden UMNO Zahid Hamidi seperti sudah kehilan...


Apa sudah jadi dengan UMNO BN? 

Kumpulan Kuda Trojan dilihat sudah berjaya menguasai parti. Presiden UMNO Zahid Hamidi seperti sudah kehilangan kuasa dan seolah tunduk menyerah kepada suara kumpulan Kuda Trojan yang bilangannya tidak seberapa.

Paling memalukan, kumpulan ini dikatakan terdiri dari sebilangan kecil kepimpinan utama UMNO baik di peringkat negeri atau di bahagian juga. Kumpulan ini terlalu kecil, tidak sampai pun 20 orang dan mereka tidak mewakili majoriti di dalam UMNO.

Mereka ‘memekak’ dan turut menghasut melalui saluran internet. Hampir setiap hari mengkritik kepimpinan UMNO BN dan mengajak ahli UMNO agar mengikut acuan mereka.

Zahid dan Top 5 nampak seolah tidak mampu lagi untuk mengawal kumpulan Kuda Trojan ini. Presiden UMNO umpama sudah menjadi tawanan mereka dan ahli di bawah dibiarkan kebingungan.

Walaupun keputusan penting terutama berhubung pembubaran parlimen dan siapa Poster Boy UMNO BN bagi menghadapi pilihanraya umum ke 15 tetapi kumpulan Kuda Trojan ini tetap berusaha mengelirukan ahli UMNO supaya menentang keputusan yang telah pun dibuat.

Kumpulan Kuda Trojan ini semakin berani menghasut ahli UMNO dengan secara terang-terangan menyeru supaya ahli UMNO mendesak kerajaan campurtangan urusan mahkamah di dalam kes yang dihadapi oleh pemimpin UMNO. 

Ahli UMNO perlu bangkit bersuara dan menentang kumpulan Kuda Trojan yang jelas berniat untuk merosakkan imej UMNO dari dalam sebelum terlambat.

Niat jahat mereka perlu dihentikan segera. UMNO tidak boleh dilihat berpecah dan menjadi lembu yang dicucuk hidung oleh kumpulan yang mempunyai agenda peribadi.

No comments

Ads Place