Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Lokman Adam Bebas Memfitnah Perdana Menteri

Dalam siar langsung terbaharu Lokman Adam melalui saluran YouTube milik peribadinya, antara kenyataan Lokman yang dilihat amat merbahaya dan...


Dalam siar langsung terbaharu Lokman Adam melalui saluran YouTube milik peribadinya, antara kenyataan Lokman yang dilihat amat merbahaya dan mempunyai motif jahat adalah”…Rancangan jahat Mahathir diteruskan oleh Ismail Sabri..”.

Dakwaan tidak berasas yang mempunyai nilai berniat jahat ini tidak boleh sama sekali dibiarkan kerana bakal mengundang contoh perilaku yang sama kepada orang lain. 

Malaysia akan dilihat seperti tiada undang-undang berkait dengan fitnah jahat bertujuan membunuh karektor seseorang apalagi cubaan memburukkan imej Perdana Menteri.

Samada ini sengaja dilakukan oleh Lokman Adam atas arahan individu atau kumpulan tertentu untuk merosakkan reputasi Perdana Menteri dan institusi kehakiman itu sendiri tidak dapat dipastikan selagi pihak berkuasa tidak mengambil tindakan terhadap Lokman Adam.

Pihak yang berkuasa tidak boleh membiarkan undang-undang dipermainkan oleh mereka yang berkepentingan peribadi. 

Lokman Adam bagaikan meludah ke muka sendiri apabila bercakap soal kedaulatan undang-undang kerana tindakannya umpama individu yang kebal dari undang-undang negara.

Hasutan jahat yang menimbulkan suasana tidak harmoni antara masyarakat juga adalah satu jenayah.No comments

Ads Place