Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Bekas Pemimpin Utama Dalangi Serangan Terhadap Pejabat Perdana Menteri?

Bukan suatu perkara yang mudah untuk mendapat maklumat dari dalam terutama dari pejabat Perdana Menteri melainkan individu atau atau kumpula...


Bukan suatu perkara yang mudah untuk mendapat maklumat dari dalam terutama dari pejabat Perdana Menteri melainkan individu atau atau kumpulan tersebut mempunyai hubungan rapat dengan pegawai atau pun pihak tertentu di sana.

Samada melalui hubungan baik atau pihak yang terlibat menerima habuan yang banyak jumlahnya maka kerja-kerja memfitnah melalui serangan ‘Edisi Siasat’ berjalan tanpa rasa takut.

Modus operandi ‘Edisi Siasat’ mudah dibaca iaitu untuk memburukkan imej YAB Perdana Menteri Dato Seri Ismail Sabri dan juga pegawai-pegawai kanan di sekelilingnya termasuk Ketua Setiausaha Sulit, Setiausaha-Setiausaha Politik dan Pegawai-Pegawai Khas Perdana Menteri. 

Timbul persoalan, apakah serangan berupa ‘pembunuhan karektor’ tersebut adalah bertujuan untuk menaikkan kembali seseorang di tampuk kuasa?

Adakah tindakan ‘Edisi Siasat’ memfitnah sesiapa sahaja yang mereka dapati sebagai batu penghalang untuk individu tersebut kembali menjadi Perdana Menteri?

Anda boleh menilai sendiri melalui beberapa keratan tangkap layar yang disertakan di bawah dan boleh mengagak siapakah dalang utama yang mungkin berada di belakang ‘Edisi Siasat’. 
Hanya individu atau kumpulan yang mempunyai sumber kewangan yang besar jumlahnya sahaja mampu untuk membiayai gerakan jahat ini.

Manusia yang tamak sahaja dengan mudah boleh diumpan dengan wang ringgit dan manusia yang gila kuasa sahaja yang sanggup melakukan apa sahaja demi mencapai cita-citanya.

Duitnya masih banyak, boleh beli siapa sahaja.

No comments

Ads Place