Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Video: Mat Sabu Dan Hubungan Sulit

Pertama kali melihat pemimpin politik yang berani mendesak jabatan agama Islam supaya menyiasat skandal hubungan terlarang antara bekas CEO ...


Pertama kali melihat pemimpin politik yang berani mendesak jabatan agama Islam supaya menyiasat skandal hubungan terlarang antara bekas CEO Astro dengan Tim Leissner berkait dengan jenayah rompakan berbilion duit 1MDB.

Tapi sayangnya Mat Sabu cuba mengaitkan keterlibatan Najib Razak di dalam skandal tersebut? Bagaimana Mat Sabu boleh terfikir pengakuan Leissner diugut Rohana Rozhan boleh dikaitkan dengan Najib Razak?

Adakah kerana ingin menjadikan modal bagi meraih undi di pilihanraya negeri Johor?

Mat Sabu sememangnya terkenal dengan watak badut sejak beliau di PAS lagi. Kini sebagai presiden PAN yang juga barua DAP beliau semakin teruk watak menipunya.

Namun kali ini apabila terpacul dari mulutnya mendesak jabatan agama Islam campur tangan maka ada yang mula tertanya, adakah Mat Sabu juga bermaksud supaya Muhyiddin turut disiasat memandangkan wujudnya akuan bersumpah dari suami orang yang mendakwa Muhyiddin mempunyai hubungan sulit dengan isterinya?

Begitu juga dengan kes pengakuan pasangan hubungan sejenis Azmin Ali perlu siasatan segera kerana ianya adalah berkait dengan maruah negara.

Ada juga yang bertanya, bagaimana pula dengan skandal Mat Sabu dengan isteri orang yang bernama Normah satu ketika dahulu yang sehingga kini masih wujud rakaman suara ‘romantis seks’ antara Mat Sabu dan Normah?

Kisah Mat Sabu dengan wanita bernama ‘Zaza’ bagaimana pula?

Sumber1 comment

Ads Place