Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Khairuddin Keluar PAS Satu Keputusan Tepat

Sudah dijangka bahawa PAS akan ‘kenakan’ Ahli Parlimen Kuala Nerus Khairuddin At Takiri. Ini rentetan PAS memecat beliau di beberapa posisi ...


Sudah dijangka bahawa PAS akan ‘kenakan’ Ahli Parlimen Kuala Nerus Khairuddin At Takiri. Ini rentetan PAS memecat beliau di beberapa posisi penting parti yang menggunakan label islam.

Kalau melihat dari sejarah sebelumnya, PAS adalah sebuah parti yang akan bertindak keras apabila sudah dikesan ada pemimpin yang mula melawan presiden partinya.

Khairuddin dikatakan mula menunjukkan tidak sehaluan dengan Hadi berkenaan isu Maufakat Nasional. Khairuddin dikatak pro muafakat UMNO dan PAS menyebabkan wujudnya perasaan tidak puas hati di kalangan kepimpinan tertinggi PAS.

Tindakan Khairuddin meninggalkan dilaporkan tepat pada masanya. Alang-alang bakal diaibkan, beliau lebih awal keluar dari parti yang dianggotainya lebih dari 30 tahun.

Ahli PAS yang memahami cara PAS bertindak akan lebih simpati terhadap Khairuddin. Tambahan pula kekalahan teruk PAS di pilihanraya negeri Johor adalah kerana keputusan silap yang dibuat oleh Hadi Awang yang sanggup bersekongkol dengan Muhyiddin.

Seorang lagi dikatakan bakal menerima nasib yang saya. Anak arwah Nik Aziz.

No comments

Ads Place