Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Video Memalukan Syed Saddiq Dan 18+

Hidupnya penuh dengan membuat ‘drama’ dan menipu rakyat. Beliau lalui perjalanan politiknya dengan cara mudah. Hanya mengejar populariti. Pe...


Hidupnya penuh dengan membuat ‘drama’ dan menipu rakyat. Beliau lalui perjalanan politiknya dengan cara mudah. Hanya mengejar populariti.

Pemimpin muda dari UMNO terhasil melalui ‘kilang’ politik yang matang. Bermula dari ‘kilang pemuda’ di peringkat cawangan, bahagian dan seterusnya negeri dan pusat.

Ada perkaderan khusus berhubung silibus parti terutamanya ilmu kenegaraan. Tahu nilai apa itu perjuangan bangsa sekurangnya.

Syed hanya berbekalkan tiket juara debat dan ini adalah susur politik yang songsang. Ilmu berdebat hanya untuk yang telah ada tajuk yang disediakan dan mempunyai banyak masa untuk persiapkan diri sebelum bertarung di medan debat.

Ilmu cakna rakyat datang dari hasil jerih perih bersemuka dengan rakyat secara fizikal. Bukan sahaja melalui platform maya.

Anak muda bakal rosak dengan lembu baharu DAP yang membawa label MUDA ini.

Anda boleh menilai sendiri betapa malunya Sted Saddiq cuba berbohong hidup-hidup menipu anak muda yang tidak tahu apa tentang politik.

Foto dari google

No comments

Ads Place