Page Nav

HIDE

Post Meta

SHOW

Grid

GRID_STYLE

Post Snippets

FALSE

Hover Effects

TRUE

Pages

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News:

latest

Ads Place

Langgar SOP Covid 19 Berbeza Dengan Lakukan Perbuatan Jenayah

Apa saja akan dijadikan isu oleh Dap yang memimpin pakatan harapan. Selagi boleh memanipulasi isu maka pemimpin Dap akan berusaha untuk meng...


Apa saja akan dijadikan isu oleh Dap yang memimpin pakatan harapan. Selagi boleh memanipulasi isu maka pemimpin Dap akan berusaha untuk mengelirukan rakyat.

Hannah Yeoh, ahli parlimen Dap sememangnya terkenal dengan memutar belit isu walapun dia sendiri lari tinggalkan Dun Subang Jaya kerana pengundi di sana sudah mula menolak beliau yang terkenal dengan pemalas cakna rakyat.

Perlu difahami apa konteks sebenar yang cuba disampaikan oleh YAB Perdana Menteri Dato Seri Ismail Sabri apabila menegaskan bahawa kompaun yang dikenakan kepada Menteri Kanan Pertahanan Dato Seri Hisyamuddin bukanlah suatu pendakwaan jenayah sepertimana dakwaan terhadap sesuatu kes jenayah bunuh, rasuah, salah laku dan seumpamanya.

Semakin lama nampak semakin terdesak DAP yang memimpin Pakatan Harapan membuat serangan melulu terhadap Perdana Menteri, UMNo dan Barisan Nasional.

Contohnya amat mudah, wakil rakyat DAP yang didakwa atas kesalahan merogol amah Indonesia dan kes wakil rakyat terlibat menggunakan dadah di sebuah kelab hiburan jauh bezanya dengan individu yang melanggari SOP covid 19 seperti tidak memakai pelitup muka atau duduk tidak berjarak 1 meter dan seumpamanya.

Rakyat tidak mudah ditipu lagi dengan politik separuh masak DAP.No comments

Ads Place